Σε συνέχεια της από 21/10/2021 ανακοίνωσης σχετικά με την τελετή ορκωμοσίας Δεκεμβρίου 2021 σας πληροφορούμε τα παρακάτω.

Η τελετή θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη.

Η συμμετοχή με μέθοδο εξ αποστάσεως, μπορεί να γίνει μόνο για όσους φοιτητές βρίσκονται στο εξωτερικό ή έχουν σοβαρούς λόγους υγείας.

Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει η αδυναμία συμμετοχής με φυσική παρουσία να αποδεικνύεται είτε με βεβαίωση εργασίας ή παρακολούθησης ΠΜΣ στο εξωτερικό ή βεβαίωση από δημόσια αρχή για λόγους υγείας.

Οι απόφοιτοι των παραπάνω κατηγοριών, πρέπει να δηλώσουν έως την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 ότι θα ορκιστούν από απόσταση, με ηλεκτρονικό μήνυμα στην Γραμματεία του Τμήματος, μαζί με το αντίστοιχο αποδεικτικό.

Η είσοδος στην αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, θα γίνεται από  την κεντρική είσοδο της Εγνατίας οδού, μετά από έλεγχο πιστοποιητικών εμβολιασμού, νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου που έχει διεξαχθεί έως 48 ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο).

Ταυτόχρονα θα γίνεται έλεγχος για την είσοδο στην αίθουσα των προσώπων που έχουν δικαίωμα να παραστούν. (Απόφοιτοι και 2 επιπλέον άτομα για κάθε έναν από αυτούς).

Καλούνται οι απόφοιτοι για τους οποίους θα παραστούν διαφορετικά πρόσωπα από αυτά των γονέων τους, να δηλώσουν ηλεκτρονικά στη γραμματεία του Τμήματος έως την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 τα ονοματεπώνυμα των συνοδών τους. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν άλλον παρά μόνο στους γονείς.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους του παρευρισκόμενους σε όλη τη διάρκεια της τελετής. Η φωτογράφιση χωρίς μάσκα θα πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.

΄Ωρα προσέλευσης φοιτητών που θα ορκιστούν 9.30 π.μ.

Η υπογραφή των πρωτοκόλλων ορκωμοσίας θα γίνει μετά το τέλος της τελετής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Δ΄ της Πολυτεχνικής (κτίριο Γραμματείας Τμήματος). Οι αποφοιτήσαντες θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο του κτιρίου Δ΄ ανά δύο, θα υπογράφουν και θα αποχωρούν.

Θεσσαλονίκη, 15-11-2021

Η Προϊσταμένη της Γραμματείας του Τμήματος ΗΜΜΥ

Ευδοξία Μαυρίδου