Οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων 2018 που ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους στα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις του Α.Π.Θ.,  με το σύστημα ηλεκτρονικής εγγραφής του ΥΠΠΕΘ https://eregister.it.minedu.gov.gr έως τις 17 (18) Σεπτεμβρίου 2018, καλούνται από Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 (9 π.μ.) έως και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.

 Οι εγγραφές  στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών θα πραγματοποιούνται κατά τις ώρες 10.00-12.00.

Για την εγγραφή τους στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανιών Υπολογιστών, καλούνται κατά την παραπάνω προθεσμίανα:

Βήμα 1ο: Καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ενεργοποίησης ακαδημαϊκών υπηρεσιών του ΑΠΘ: http://register.auth.gr

Βήμα 2ο: Προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος εγγραφής τους για έλεγχο ταυτοπροσωπίας, φέροντας μαζί τους α) αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο β) φωτοτυπία αστυνομικής  ταυτότητας γ) έγγραφο στο οποίο να φαίνεται το Α.Μ.Κ.Α. και δ) 2 φωτογραφίες μικρού μεγέθους.  

Σας ενημερώνουμε η ανακοίνωση προς τους νεοεισαχθέντες και νεοεισαχθείσες σε ότι αφορά τις δικές τους απαραίτητες ενέργειες έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών και στην κεντρική ιστοσελίδα του Α.Π.Θ.

Από την Γραμματεία του Τμήματος