ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020

 

Οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων 2019 που ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους στα Τμήματα και την Εισαγωγική Κατεύθυνση του Α.Π.Θ.,  με το σύστημα ηλεκτρονικής εγγραφής του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ), καλούνται από Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 να:

Βήμα 1ο: Καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ενεργοποίησης ακαδημαϊκών υπηρεσιών του ΑΠΘ: http://register.auth.gr

Βήμα 2ο: Προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών  για έλεγχο ταυτοπροσωπίας, κατά την παραπάνω προθεσμία, φέροντας μαζί τους α) αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο β) φωτοτυπία αστυνομικής  ταυτότητας γ) έγγραφο στο οποίο να φαίνεται το Α.Μ.Κ.Α. και δ) 2 φωτογραφίες μικρού μεγέθους.  

 
Η Γραμματεία του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανιών Υπολογιστών θα δέχεται τους φοιτητές κατά τις ώρες 10.00-12.00.

Εφόσον τα παραπάνω βήματα ολοκληρωθούν εμπρόθεσμα:
Βήμα 3ο: Οι εγγεγραμμένοι θα λάβουν ένα SMS με κωδικό (one-time password) που ενεργοποιεί τη  φοιτητική τους ιδιότητα (αποκτούν ιδρυματικό λογαριασμό ΑΠΘ) και τους δίνει πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών και παροχών, όπως η έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας και κάρτας σίτισης, συγγράμματα κ.λπ.

Σας ενημερώνουμε η ανακοίνωση προς τους νεοεισαχθέντες και νεοεισαχθείσες σε ότι αφορά τις δικές τους απαραίτητες ενέργειες έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών και στην κεντρική ιστοσελίδα του Α.Π.Θ.

Επισημαίνεται ότι οι νεοεισαχθέντες θα λάβουν και σχετικό ενημερωτικό μήνυμα (sms) που θα σταλεί από το ΚΗΔ του Α.Π.Θ. (Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης).

 

Μπορείτε να  διαβάσετε την σχετική εγκύκλιο εδώ

Από την Γραμματεία του Τμήματος
 

 
 
 

Share This Page

 
 

Συνδεθείτε