Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

 

Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων του τμήματος με φυσική παρουσία, στις 8-12-2021, 10.00-12.00, στην αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Σε αυτήν θα λάβουν μέρος οι απόφοιτοι που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους έως την εξεταστική Σεπτεμβρίου 2021 και θα υποβάλουν αίτηση ορκωμοσίας στο αμέσως επόμενο διάστημα και απόφοιτοι που δεν έλαβαν τίτλο σπουδών και δήλωσαν ότι επιθυμούν να ορκιστούν κατά την διάρκεια αναβολής ορκωμοσιών λόγω της πανδημίας.

Διευκρινίζουμε ότι η τελετή δεν αφορά διπλωματούχους που έλαβαν τίτλους σπουδών και δήλωσαν ότι θα ήθελαν να παραστούν σε προσεχή τελετή ορκωμοσίας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος και προκειμένου να τηρηθούν τα πρωτόκολλα προστασίας λόγω του COVID 19, κάθε απόφοιτος που θα ορκιστεί θα συνοδεύεται ΜΟΝΟ ΑΠΟ 2 ΑΤΟΜΑ.

Αν σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται οι γονείς των αποφοίτων, των οποίων έχουμε τα στοιχεία, θα πρέπει ο απόφοιτος να μας δώσει τα στοιχεία των προσώπων που θα παραβρεθούν (ονοματεπώνυμο) ώστε να μπορεί να διεξαχθεί ομαλά η προσέλευση στην τελετή.

Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της τελετής (ώρα και τόπος προσέλευσης αποφοίτων, τρόπος ελέγχου κατά την είσοδο κ.λπ).

 Αντιλαμβανόμαστε ενδεχόμενη απογοήτευση των αποφοίτων αλλά δυστυχώς οι συνθήκες επιβάλουν μέτρα τήρησης αποστάσεων και η χωρητικότητα της αίθουσας δεν επιτρέπει μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

Θεσσαλονίκη, 21-10-2021

Η Προϊσταμένη της Γραμματείας του Τμήματος ΗΜΜΥ

Ευδοξία Μαυρίδου