Πλήρεις και μερικές υποτροφίες για χαμηλού εισοδήματος με υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις Έλληνες φοιτητές είναι διαθέσιμες για το 2022 πρόγραμμα Unbound Prometheus. Το πρόγραμμα υποτροφιών υποστηρίζεται από γενναιόδωρες χορηγίες του Αρχιεπισκόπου Βορείου Αμερικής Ελπιδοφόρου και του Ομίλου Κυριακίδη (Μάρμαρα και Γρανίτες).
Οι υποτροφίες είναι ανοικτές για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε τμήματα μηχανολόγων μηχανικών, μηχανικών μεταλλείων, και σε συναφή ακαδημαϊκά αντικείμενα που έχουν σχέση με την επιστήμη των δεδομένων (data science) με εφαρμογή σε βαριές εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προτίμηση θα δοθεί σε μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Πλήρεις υποτροφίες θα καλύψουν την παρακολούθηση διαλέξεων, τη διαμονή σε ξενοδοχείο (διπλή χωρητικότητα), δύο γεύματα την ημέρα, την προγραμματισμένη εκδρομή, και το αποχαιρετιστήριο δείπνο. Οι μερικές υποτροφίες θα καλύψουν τα μισά δίδακτρα (250 ευρώ) και συμπεριλαμβάνουν την προγραμματισμένη εκδρομή και το αποχαιρετιστήριο δείπνο.

Τα έξοδα μεταφοράς από και προς την Καβάλα θα είναι ευθύνη του κάθε επιτυχόντος υποψηφίου.

Ενδιαφερόμενοι για τίς υποτροφίες θα πρέπει να μας γράψουν στο info@unboundprometheus.com και να μας στείλουν την πιο πρόσφατη προσωπική η οικογενειακή φορολογική δήλωση και πανεπιστημιακό έγγραφο που δείχνει τον μέσο όρο βαθμολογίας. Τα έγγραφα αυτά θα πρέπει να υποβληθούν το συντομότερο δυνατόν αλλά σε καμία περίπτωση αργότερα από τις 31 Μαΐου 2022.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα κληθούν να αποδείξουν, σε δεύτερο στάδιο, επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Από τη Γραμματεία του Τμήματος