Ανακοίνωση της φοιτητικής ομάδας ACM AUTh :

……………………………………………………………………………

Η ACM AUTh  σε καλεί να γίνεις μέλος μιας τοπικής και παγκόσμιας κοινότητας πληροφορικής! Αν σε μαγεύει ο χώρος της τεχνολογίας, σε εξιτάρει ο κώδικας ή θες να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου στο event planning, άρπαξε την ευκαιρία!

Το παράρτημα της ACM στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο είναι μια ανοιχτή φοιτητική ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής. Ασχολείται ενεργά με τη διοργάνωση θεματικών event γύρω από τομείς της σύγχρονης τεχνολογίας και του επαγγελματικού στίβου. Προκειμένου να στηθεί μια εκδήλωση, μέλη μας δημιουργούν γραφικά στοιχεία, κείμενα και περιγραφές, posts στα social media, ενώ, όταν είναι απαραίτητο, αναζητούν χορηγούς και συμφωνίες. 

Παραδοσιακά όμως, κάθε χρόνο, μέλη της ομάδας προθυμοποιούνται να μοιραστούν τις γνώσεις τους πάνω σε συγκεκριμένους τομείς, όπως το Web Development, το Bot Development, το Machine Learning κ.α., οργανώνοντας υποομάδες. Μέλος μιας υποομάδας μπορεί να γίνει οποιοδήποτε μέλος του παραρτήματος ενδιαφέρεται για το εκάστοτε αντικείμενο, ενώ αν κάποιος ενδιαφέρεται να ηγηθεί μιας νέας εκπαιδευτικής ομάδας σε ένα διαφορετικό πλαίσιο, αρκεί να βρει μέλη που μοιράζονται το ίδιο πάθος!

Φυσικά, τα μέλη μας έρχονται κοντά με πρόσωπα που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και οράματα, περνώντας ευδιάθετα τον χρόνο τους μέσα από δραστηριότητες ψυχαγωγίας!

Αν ενδιαφέρεσαι να συμμετάσχεις κι εσύ στις δράσεις της ομάδας μας, είτε ως διοργανωτής είτε ως απλό μέλος, τώρα είναι η ευκαιρία σου!

JOIN US!

https://auth.acm.org/join-us/

 

……………………………………………………………………………………….

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος