Το Beyond Green Skills της Schneider Electric επιστρέφει για 2η χρονιά και αναζητά 6 ταλαντούχους νέους για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρακτικής διάρκειας 10 μηνών επ’ αμοιβή.

Η Schneider Electric σε συνεργασία με τη Mantis Business Innovation – ως Innovation Enabler του προγράμματος – και με υποστηρικτή το  GreenTech Challenge by ESU NTUA  δημιουργούν το Beyond Green Skills vol.2 με στόχο την ενσωμάτωση, ενδυνάμωση και στήριξη της νέας γενιάς και την γνωριμία με την πράσινη καινοτομία.

Στο φετινό πρόγραμμα, η Schneider Electric παρουσιάζει και προσκαλεί νέους να υποβάλλουν τις καινοτόμες ιδέες τους σε 4 σύγχρονες τεχνολογικές προκλήσεις που βρίσκονται στο επίκεντρο των παγκόσμιων συζητήσεων διεκδικώντας μια από τις 6 θέσεις πρακτικής άσκησης.

Η υποβολή των καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων είναι διαθέσιμη εδώ έως τις 26/08.

Tο Beyond Green Skills αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους τελειόφοιτους και νέους απόφοιτους Πολυτεχνικών και Οικονομικών Σχολών, οι οποίοι διαθέτουν λιγότερο από 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας. Έτσι, τους δίνεται η δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας, απασχολούμενοι με ένα συναρπαστικό αντικείμενο και ενδιαφέροντα projects στις νέες τεχνολογίες, με πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων.

Περισσότερες πληροφορίες: https://se.mantisbi.io

Anastasia Mavrogianni

Innovation Programs Manager
MANTIS BI

f-schneider-awareness-wg1-1080x1080 schneider-awareness-rhg3-1080x1080