Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συγχαίρει και καλωσορίζει τους νέους/νέες φοιτητές/τριες του.

Οι εγγραφές στο Τμήμα θα πραγματοποιηθούν μετά την έκδοση σχετικής εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και σύμφωνα με τις οδηγίες και τις ημερομηνίες που θα δοθούν. Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΑΠΘ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Στον ιστοχώρο του Τμήματος, θα υπάρχει ανανέωση των ανακοινώσεων για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο Τμήμα.

Σε εφαρμογή της ΚΥΑ 115744/Ζ1/4-9-2020 (ΦΕΚ 3707/4-9-2020, τ. δεύτερο), επειδή ο αριθμός των φοιτητών στα μαθήματα του 1ου εξαμήνου είναι μεγαλύτερος του ορίου των 50 φοιτητών, η διεξαγωγή των μαθημάτων του 1ου εξαμήνου θα πραγματοποιηθεί με μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, με εξαίρεση ορισμένων εργαστηριακών ασκήσεων που θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία. Η τελική απόφαση για την εξ αποστάσεως διδασκαλία θα ανακοινωθεί μετά από την απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος και έγκρισή της από τη Σύγκλητο.

Κατά τη διεξαγωγή των μαθημάτων και εργαστηρίων με φυσική παρουσία η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική και θα τηρούνται τα αναγκαία μέτρα προστασίας και κανόνες ασφαλείας. Το πρόγραμμα εργαστηρίων / μαθημάτων θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών.

Την σελίδα ενημέρωσης των Πρωτοετών Φοιτητών 2020-2021 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Χειμερινό Εξάμηνο 2020-2021: Η απόφαση για Πανεπιστήμια και Φοιτητές

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΑΠΘ.

 


 

(UPDATE 22.9.2020)  Έναρξη εγγραφών πρωτοετών στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων 

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι οι εγγραφές των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην πλατφόρμα του θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 22 έως και Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Περισσότερα:
https://www.minedu.gov.gr/news/46436-22-09-20-ilektroniki-eggrafi-epityxont[..]

Αμέσως μετά θα σας ενημερώσουμε για τα επόμενα, απαιτούμενα βήματα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής σας στο ΑΠΘ.