Πρόσκληση της Πρεσβείας της Ινδονησίας στην Αθήνα, σχετικά με τη διεξαγωγή του διαδικτυακού μαραθωνίου δημόσιων διαλόγων “Global Town Hall 2021”, με θέμα “Διαχείριση του Ανταγωνισμού, της Σύγκρουσης και της Συνεργασίας σε έναν Πανδημικό Κόσμο”. Ο μαραθώνιος θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου 2021 από τις 08.30 έως τις 00.00 (GMT+7) και θα αναπτυχθεί σε 10+ θεματικές ενότητες.

Οι διάλογοι εκκινούν με μία 15λεπτη εισαγωγή από μια προσωπικότητα διεθνούς εμβέλειας (π.χ. πρωθυπουργούς) και διαρκούν 60-75 λεπτά με τη συμμετοχή στην ομάδα (panel) κεντρικών ομιλητών και μελών από: υπουργούς ξένων κυβερνήσεων, προέδρους διεθνών οργανισμών, διευθυντές ερευνητικών κέντρων, πρέσβεις, ακαδημαϊκούς. Η διοργάνωση υποστηρίζεται από θεσμικούς (π.χ. διεθνείς δεξαμενές σκέψης/think tanks), πανεπιστημιακούς και οργανωσιακούς εταίρους.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή και η εγγραφή είναι δωρεάν εδώ
Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα είναι διαθέσιμη αργότερα στο κανάλι της διοργάνωσης

Για περαιτέρω πληροφορίες/διευκρινίσεις, οι τυχόν ενδιαφερόμενοι/-ες πρέπει να απευθύνονται στη διοργανώτρια επιτροπή δια της κας Cindy Mandagi στη διεύθυνση: cindy@fpcindonesia.org

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

concept-paper-gth-2021

 

Από την Γραμματεία του Τμήματος