Καινοτομία, εξέλιξη και συνεχής αναζήτηση. 

Αν αυτά τα τρία σε χαρακτηρίζουν, το Beyond Talent by Papastratos είναι για σένα! Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Παπαστράτος με Innovation Enabler την Mantis Business Innovation για την ανεύρεση νέων, δυνατών επαγγελματιών, μέσω της κοινότητας του GreenTech Challenge by ESU NTUA.

Διεκδίκησε μια θέση Μηχανικού Παραγωγής και δούλεψε σε μια σύγχρονη γραμμή παραγωγής των εναλλακτικών θερμαινόμενων καπνικών προϊόντων μας, συνδυάζοντας τις ακαδημαϊκές γνώσεις σου με την αγάπη σου για την καινοτομία.

Καθήκοντα:

– Λειτουργία και παρακολούθηση του εξοπλισμού παραγωγής σύμφωνα με τα σχέδια παραγωγής, για την  υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των καταναλωτικών αναγκών.

-Προσαρμογή εξοπλισμού, ανάπτυξη μηχανισμών προληπτικής συντήρησης και επιδιόρθωση μηχανικών βλαβών, προκειμένου να επιτευχθούν και να βελτιωθούν τα KPIs (ασφάλεια, ποιότητα, παράδοση, κόστος).

-Συνεισφορά στην συνεχή βελτίωση και εξάλειψη απωλειών (OPEN+) χρησιμοποιώντας όλα τα συστήματα και εργαλεία OPEN+

-Συμμετοχή στη καθημερινή λειτουργία των γραμμών παραγωγής, θέτοντας διαδικασίες για την υποστήριξη του έγκαιρου ορισμού ενεργειών και τη βελτίωση των KPIs μέσω αποτελεσματικών διορθωτικών ενεργειών

– Εξασφάλιση βέλτιστης παρακολούθησης των προβλημάτων που παρουσιάζονται και ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων με στόχο την ανάπτυξη της τεχνογνωσίας

Προφίλ Υποψηφίου

  • Ακαδημαϊκό προφίλ Μηχανολόγου/ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Αυτοματισμού και Παραγωγής
  • Άριστη γνώση Αγγλικών (προφορικά & γραπτά)
  • Πάθος για νέες προκλήσεις σε περιβάλλον πολυπολιτισμικό
  • Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί αναλόγως
  • Ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων: https://papastratos.mantisbi.io

Προσοχή: Για την ολοκλήρωση της αίτησης σου θα μεταβείς στη σελίδα της Παπαστράτος. Ακολούθησε τα βήματα εκεί πατώντας “Apply”

Για οποιαδήποτε απορία:  mavrogianni@mantisbi.io