Προς τους φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα “Αναγνώριση Προτύπων”(9ο εξάμηνο).

Όπως ήδη γνωρίζετε, εχθές υπήρξε ένα γενικευμένο πρόβλημα στη λειτουργία του elearning, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή των εξετάσεων του μαθήματος.

Οι πιθανότητες να συμβεί τέτοια δυσλειτουργία και μάλιστα σε slot εξετάσεων μαθήματος ήταν πολύ μικρή, παρόλα αυτά συνέβη και συνέβη την πιο άκυρη στιγμή. Καταλαβαίνουμε την αναστάτωσή σας και λυπούμαστε πολύ για αυτή την εξέλιξη.

Από εδώ και πέρα το πλάνο μας είναι το εξής:

α) Θα δούμε τι (και αν) έχουν διασωθεί οι προσπάθειες των πρώτων groups και σε περίπτωση που έχουν διασωθεί, θα βγάλουμε tentative βαθμούς τους οποίους και μπορείτε να επιλέξετε αν θα κρατήσετε.

β) Θα προγραμματίσουμε τις εξετάσεις του μαθήματος στο τέλος της εξεταστικής (ίσως και μερικές ημέρες μετά), για να μην υπάρξουν επικαλύψεις με άλλα μαθήματα και άλλες υποχρεώσεις

γ) Όσοι φεύγουν σε πρακτική και Erasmus (και μας στείλουν αποδεικτικό αυτού) θα εξεταστούν ξεχωριστά, μετά από συνεννόηση.

Παρακαλώ να ενημερώσετε και τους συναδέλφους σας και να παρακολουθείτε τις επόμενες ημέρες το elearning για την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας.

Dr. Eng. Andreas L. Symeonidis
Associate Professor
Electrical and Computer Engineering Dept.
Aristotle University of Thessaloniki
Tel. +30 2310 99 4344
Fax. +30 2310 99 6398
E-mail. asymeon@eng.auth.gr
        asymeon@issel.ee.auth.gr
WWW. http://users.auth.gr/symeonid